trip engine image

Asigurare călătorie

Vrem să te simţi în siguranţă când călătoreşti, aşa că după ce ai stabilit destinaţia, cumpară şi o asigurare de călătorie.

Poţi asigura şi pierderea sau deteriorarea bagajelor/documentelor, riscul de anulare a călătoriei, întârzierea mijlocului de transport, prin achitarea unui tarif suplimentar la poliţa standard.

Suma asigurată este alegerea ta, poliţa este valabilă în toata lumea, funcţie de aria de valabilitate solicitată în raport cu ajustarea tarifului, asiguratul poate fi cetăţean român sau rezident în România, iar vârsta maximă pentru încheierea poliţei este de 65 de ani.

Pentru aceste servicii ne poți scrie pe email rezervări@traveo.ro sau ne poți suna la 0372999006. Plata este posibilă prin credit card, accesând un link special creat pentru comanda ta, transfer bancar sau cash la sediul agenției.

Poliţa de asigurare Standard

Poliţa de asigurare Standard pentru călătoriile în străinătate te protejează de riscul nedorit al unui accident sau îmbolnăviri subite şi iţi oferă urmatoarele avantaje:

  • Asistenţă 24/24 h;
  • Preluarea promptă a cheltuielilor medicale şi acoperirea tratamentului medical de urgenţă;
  • Primeşti poliţa în 10 minute pentru comanda online cu plata prin card.

Poliţa de asigurare Turist Premium Plus

Cu poliţa de asigurare Turist Plus Premium eşti asigurat pentru situaţii de îmbolnăvire sau accident, pierderea sau deteriorarea bagajelor /documentelor, riscul de anulare a călătoriei / întarzierea mijlocului de transport, falimentul sau insolvenţa companiei aeriene, cu următoarele avantaje:

  • Asistenţă 24/24 h;
  • Preluarea promptă a tututor riscurilor ce pot apărea într-o călătorie de la cheltuieli medicale de urgenţă, cheltuieli stomatologice, anularea călătoriei datorită unor evenimente neprevăzute, pierderea/deteriorarea bagajelor, întarzierea mijloacelor de transport până la răspunderi civile în afara teritoriului României;
  • Primeşti poliţa în 10 minute pentru comanda online cu plata prin card.