trip engine image

Concurs city break la Istanbul

Fă-ți o rezervare pe Traveo.ro în perioada 5 iunie - 15 iulie și câștigă un city break la Istanbul!

În luna iunie, aceia dintre voi care își fac o rezervare pe Traveo.ro intră în concurs pentru un city break la Istanbul (cazare și avion pentru două persoane).

Pentru că a venit vara și ne stă gândul doar la vacanță, Traveo.ro îi premiază pe cei care-și fac rezervările de călătorie cu noi! Tu unde vrei să mergi? Știm că te pregătești de vacanță. Poate cauți o vacanță exotică, poate mergi într-un city break în Europa sau poate vrei să-ți iei bilet de avion pentru o destinație îndepărtată. Toate călătoriile tale pornesc din Traveo și Traveo te trimite la Istanbul!

Pentru a participa la concurs, trebuie să faceți o rezervare online, fie că este vorba de hotel, avion sau city break, pentru care începutul călătoriei să fie între 5 iunie şi 31 decembrie 2014. Nu contează destinația, numărul de persoane pentru care cumpărați sau valoarea rezervării, toți cei care au o rezervare confirmată și plătită intră automat în concurs. Dacă faceți mai multe rezervări în acest interval de timp, aveți mai multe șanse să câștigați! O comandă înseamnă o intrare în concurs.

Nu e un secret, Istanbulul este unul dintre cele mai frumoase orașe din lume. E Europa și Asia în același timp, e o cultură veche de secole, mâncare senzațională, distracție, mare și relaxare. Cine nu vrea să-și petreacă mai multe ore într-un hamam, să vadă dervișii rotitori, să admire Bosforul cu un cocktail în față la o terasă sau să se piardă în labirintul marelui bazar? Istanbulul este o experiență completă, care te îmbogățește și despre care vei vorbi mult timp după.

Premiul constă în bilet de avion și cazare două nopți pentru două persoane la Istanbul (hotel central de 3 stele), în perioada 1 septembrie - 31 martie 2015. Consultă regulamentul concursului!

Intră chiar acum şi caută vacanţa ta! Succes!

Plecare din
Sosire în
Hotel name
Dată plecare
Dată retur
Camera 1
Camera 2
Camera 3
Copii
Camera 4
Copii
Clasă de zbor
Compania aeriană